Dobrodošli

HAUS RESTAVRACIJA
Svet kulinarike

Kuhanje je umetnost

ZDRUŽILI SMO PRIHID

KUHINJE

 IN KLASIČNE 

MODERNE 

HAUS RESTAVRACIJA

" ELEGANCA "
Združili smo pridih moderne in klasične kuhinje s poudarkom na mesnih jedeh, kjer si različne steake lahko pripravite sami do želene stopnje na vulkanskem kamnu, ogretem na 400 stopinj in doživite popolno kulinarično doživetje. Seveda nismo pozabili na ljubitelje ribjih jedi, vegetarijance in vegane. Naše menije odlikujejo le najboljše, skrbno izbrane sestavine! Če imate raje klasiko, pa lahko izbirate med več hodnimi meniji in se pustite razvajati v večurnem kulinaričnem HAUS doživetju.

KAVARNA

" SRCE HOTELA IN NAŠEGA MESTA "
V hotelski kavarni lahko poskusite poseben izbor tort, peciva in sladic narejenih v lastni hotelski slaščičarni ter si privoščite odlično kavo in ostale napitke. V hotelski kavarni je na voljo tudi kavarniška ponudba kot so raznovrstni obloženi kruhki, solate, juhe, rižote in burgerji.

TORTE

" DOVRŠENOST "
Naša slaščičarna že vrsto let slovi po izvrstnih tortah. Pripravljamo torte za vse priložnosti. Vsaki torti se v celoti posvetimo, za izdelavo izbiramo najboljše materiale ter torto oblikujemo v skladu z vašimi željami.

CATERING

"KULINARIKA NA POTI "
Že več kot 20 let Gorenje Gostinstvo za Vas pripravlja najbolj zahtevne in najbolj zabavne pogostitve po vsej Sloveniji. Odlikujejo nas desetletja izkušenj, kjer naša strokovno usposobljena ekipa, poleg vrhunske gostinske storitve poskrbi tudi za vso logistiko in brezhibno izvede catering nad vašimi pričakovanji. Vse to in veliko več počnemo za vas, ker nam je mar !

DANES NA MENIJU

Kavarna je med pon-pet. odprta od 7-22 ure, ob sobotah od 8-22 ure, ob nedeljah in praznikih pa od 8-20. ure.

Naročilo hrane v kavarni ali za sabo je možno od ponedeljka do sobote do 20:30, ter ob nedeljah in praznikih do 15. ure, in sicer na telefonsko številko 03 898 0 720.

Kosila so na voljo vsak dan od 12. do 15. ure

Četrtek, 13.6.2024

BIFE:
Pršut z melono in olivami
Mešani siri s suhim sadjem
***
Minjonska juha
Kokošja juha z rezanci
***
Svinjski zrezek po dunajsko
Piščanec v čemaževi omaki
File lososa na žaru s sezamom
Sirovi polpeti
Korenčkov pire
Kuhana zelenjava na maslu
***
Solatni bife
***
Sladica

Cena brez predjedi: 16,90€
Cena s predjedjo: 19,90€

Želimo Vam dober tek!

Ostanite v stiku

Prijavite se na naš NEWSLETTER in se seznanite z novostmi.
Želim prejemati nove ponudbe in ugodnosti podjetja Gorenje Gostinstvo, d.o.o. v obliki e-novic. Strinjam se z obdelavo mojih osebnih podatkov tako, kot je opredeljeno v Katalogu osebnih podatkov.

            face  insta