Spoštovani gostje,

Za izkazano zaupanje  in izbor hotela Paka se vam zahvaljujemo. Z namenom zagotavljanja prijetnega bivanja in odpravo morebitnih nesporazumov vas prosimo, da se seznanite s hišnim redom hotela.

 

Hišni red hotela Paka

Obratovalni čas recepcije je 24 ur.

Rezervirana soba vam je na razpolago od 12.00 ure dalje.

Na dan odhoda vam je soba na razpolago do 10.00 ure.

Po dogovoru z hotelsko recepcijo je na dan prihoda možno dobiti sobo že prej  ( early check – in ) oziroma lahko na dan odhoda sobo zapustite tudi kasneje ( late check – out ).

Prenočevanje oseb, ki niso prijavljene, ni dovoljeno.

Zajtrk je samopostrežni ter je na voljo od ponedeljka do sobote od 6.30 do 10.00, v nedeljo in ob praznikih pa od 8.00 do 10.00.

Dnevna kosila so na voljo vsak dan med 12.00 in 16.00 uro, penzionska večerja pa je na voljo vsak dan razen nedelje od 19.00 do 22.00.

Restavracija ob nedeljah obratuje do 15.00 ure.

Prinašanje lastne hrane in pijače v hotel ni dovoljeno. Gostom je na voljo raznolika ponudba hrane in pijače v hotelski restavraciji, kavarni, naročite pa lahko tudi postrežbo v sobo.

Od 22.00 do 6.00 ure je zahtevan nočni mir.

Domače živali v hotelu niso dovoljene.

Prosimo, da ne poškodujete in ne odnašate hotelskega inventarja.

Gost odgovarja za škodo, ki je nastala po njegovi krivdi ali po krivdi tistih, za katere odgovarja in tistih, ki ga obiščejo.

Hotel Paka je v osnovi nekadilski hotel. Kadilcem so namenjene le sobe v prvem nadstropju. V vseh ostalih prostorih je kajenje prepovedano. V primeru neupoštevanja pristojne zakonodaje RS bomo primorani ukrepati. V primeru kajenja v nekadilski hotelski sobi bomo primorani zaračunati generalno čiščenje sobe in s tem povezano nastalo škodo.

Uporaba grelnih in kuhalnih aparatov je v hotelskih sobah ter v celotnem nastanitvenem delu hotela zaradi požarne varnosti prepovedana.

Za morebiten vlom ali poškodbe na avtomobilu parkiranem na hotelskem parkirišču oziroma v hotelski garaži ne odgovarjamo.

V primeru uporabe savne vas prosimo, da si pred uporabo preberete navodila za uporabo savne, ki so na voljo v vseh štirih prostorih za savne. Ta navodila so sestavni del tega Hišnega reda.

V primeru kršitev hišnega reda se izvajajo ukrepi prepovedi vstopa, odstranitev iz hotelskih prostorov in povračilo povzročene škode.

Podrobnejše informacije o delovanju hotela so na voljo v informacijski hotelski mapi v hotelskih sobah, za dodatne informacije pa se lahko obrnete tudi na hotelsko osebje, ki vam bo z veseljem svetovalo.

S potrditvijo rezervacije se razume, da set s hišnim redom seznanjeni in da ga boste spoštovali.

Vabljeni ste vpisati vaše vtise v Knjigo vtisov, ki se nahaja na recepciji.

Pridržujemo si pravico do sprememb hišnega reda.

 

Želimo vam prijetno bivanje v hotelu Paka!

 

Kolektiv hotela Paka

 

 

Ostanite v stiku

Prijavite se na naš NEWSLETTER in se seznanite z novostmi.

            face  insta