nepozabna poroka

Hotel Paka

Hotel Paka ima odlične pogoje za izvedbo poroke za do 90 gostov. Hotel Paka omogoča na enem mestu izvedbo poročnega obreda in slavja z živo glasbo ter prvo poročno noč v ekskluzivnem apartmaju za mladoporočence. Pri pripravi poroke bomo skrbno prisluhnili vsem vašim željam, tako pri organizaciji prostora kot pri izbiri poročnega menija. Poroka v hotelu Paka: - pogostitev v hotelski a'la carte restavraciji ali celovita gostinska ponudba v obliki cateringa na izbrani lokaciji ali na prostem - širok izbor poročnih menijev iz naše priznane kuhinje z najboljšimi vini - slastne torte vrhunskih slaščičarjev pripravljene po vaših željah - posebno presenečenje za mladoporočenca

Restavracija pod Jakcem

Restavracija pod Jakcem je največja restavracija v regiji, ki lahko sprejme skoraj 500 gostov. Primerna je za pripravo večjih porok, srečanj podjetij in društev, pa tudi za organizacijo seminarjev in konferenc, saj je tehnično opremljena z računalnikom, ozvočenjem in plazmami. Ob restavraciji je na voljo tudi velik parkirni prostor, lokacija pa omogoča praznovanja, ki ne motijo okolice.

Restavracija Jezero

Prostorna Restavracija Jezero stoji na eni najlepših mestnih lokacij, tik ob Velenjskem jezeru. V restavracijskem delu lahko sprejme 250 gostov, na pokriti terasi s pogledom na jezero pa 100. Pred restavracijo je parkirišče, tik ob njej pa velik prireditveni prostor, ki je primeren tako za manjše kot večje prireditve.

Ostanite v stiku

Prijavite se na naš NEWSLETTER in se seznanite z novostmi.