paketi

PAKET VIP ROMANTIKA

Vzemite si čas zase in za svojo boljšo polovico ter si privoščite skoraj tri urno razvajanje v dvoje v savni Romanika. Sprostite se stresa v finski savni ali pa uživajte v masažni kadi s penino in čokoladnim fondijem.

Zakup zasebnega prostora za dve osebi v SAVNI ROMANTIKA za 2h45min, čokoladni fondi s sadjem, penina in narezek je 80€.

MESTNI POBEG

Pobegnite z boljšo polovico v najlepše manjše mesto Slovenije, kjer boste v apartmaju ali v superior sobi ( odvisno od zasedenosti) uživali nad prelepim razgledom na center mesta Velenje, kasneje boste pa skoraj tri ure uživali v zasebni savni s svojo boljšo polovico.

Dnevni počitek v apartmaju (4ure) in zakup zasebne savne ( Plaža, Japonska ali 1001 noč) za 2.45 min je 99€.

KULINARIČNO ROMANTIČNO RAZVAJANJE V DVOJE

Privoščite si nočitev z zajtrkom v superior sobi za dve osebi in s pestim kulinaričnim razvajanjem s tri - hodnim menijem. Prepustite se sezonskim in svežim okusom ter se podajte na pot, kjer bodo vaše brbončice naravnost zasijale. Za piko na i, boste pa še uživali v dih jemajoči zasebni savni Romantika.

Nočitev z zajtrkom v superior sobi, romantična večerja za dve osebi, zakup savne Romantika za 1,45 min je 149 € oziroma (74,50 € na osebo).

VIKEND » NI ŽIVLEJA BREZ VELEJA«

Nimate časa za daljši oddih? Vikend paket za dve osebi je izvrsten način preživljanja časa z ljubljeno osebo. Spoznajte mesto Velenje v vsej svoji luči in si privoščite oddih ki vam bo napolnil energijo. V paketu »NI ŽIVLEJA BREZ VELEJA« je zajeto 2x nočitev z zajtrkom v superior sobi, večerja za dve osebi ( izbirate lahko med Restavracijo hotela Paka ali Restavracijo Jezero) ter obiskali boste eno izmed najbolj zanimivih atrakcij mesta, Muzej Premogovništva Slovenije, izbirate pa lahko med uporabo zasebne savne za 2 osebi za 1.45 min ali izposojo piknik Ponya z vso opremo za piknik.

CENA je 219 € oziroma ( 109,50 € na osebo).

Ostanite v stiku

Prijavite se na naš NEWSLETTER in se seznanite z novostmi.

face insta