Svet kulinarike

Kuhanje je umetnost

Dobrodošli

RESTAVRACIJA PAKA

" USKLAJENOST "
Restavracija Paka slovi po vrhunski kulinariki, ki nastaja pod vodstvom Chefa Igorja Stankoviča. Izbirate lahko med številnimi sezonsko prilagojenimi a'la carte jedmi, na voljo pa so tudi dnevna kosila v obliki samopostrežnega bifeja, sestavljena iz treh različnih menijev.

KAVARNA

" SRCE HOTELA IN NAŠEGA MESTA "
V hotelski kavarni lahko poskusite poseben izbor tort, peciva in sladic narejenih v lastni hotelski slaščičarni ter si privoščite odlično kavo in ostale napitke. V hotelski kavarni je na voljo tudi široka ponudba manjših prigrizkov, kot so raznovrstni obloženi kruhki, solate, juhe, rižote.

TORTE

" DOVRŠENOST "
Naša slaščičarna že vrsto let slovi po izvrstnih tortah. Pripravljamo torte za vse priložnosti. Vsaki torti se v celoti posvetimo, za izdelavo izbiramo najboljše materiale ter torto oblikujemo v skladu z vašimi željami.

CATERING

" IZVIRNOST, PRILAGODLJIVOST IN ZADOVOLJSTVO NAROČNIKOV "
Z odličnim izborom različnih menijev ter profesionalnim osebjem bomo zagotovili, da bo catering na vašem dogodku potekal brezhibno. Odlikujejo nas desetletja izkušenj, prilagodljivost glede vsebine pogostitve in zadovoljni gostje.

DANES NA MENIJU

DNEVNO KOSILO
Ponedeljek, 25.05.2020

MESNI MENI

Goveja juha z rezanci

Puranji gratiniran zrezek
Ocvrtki

Solata

Sladica

RIBJI MENI

Goveja juha z rezanci

Lignji na žaru
Kuhan mlad krompir

Solata

Sladica

CENA 12,00 €

Želimo vam dober tek!

TEDENSKI JEDILNIK MALIC - NLB VELENJE

Ker nam je trenutno skrb za zdravje naših zaposlenih in seveda vas, cenjenih gostov na prvem mestu, obveščamo, da v skladu pravilnega in odgovornega ravnanja s higienskimi ukrepi in preprečevanjem širjenja COVID 19 virusa, začasno zapiramo razdeljevalnico v stavbi NLB.

Za vse dodatne informacije smo vam z veseljem na razpolago!

Vse dobro in ostanite zdravi!

Kolektiv restavracije Jezero

Ostanite v stiku

Prijavite se na naš NEWSLETTER in se seznanite z novostmi.
Želim prejemati nove ponudbe in ugodnosti podjetja Gorenje Gostinstvo, d.o.o. v obliki e-novic. Strinjam se z obdelavo mojih osebnih podatkov tako, kot je opredeljeno v Katalogu osebnih podatkov.

            face  insta